HEM
RIDSKOLARidskola.html
RIDLÄGERRidlager.html
TÄVLINGTavling.html
TURRIDNINGTur.html
KONFERENSKonf..html
HINGSTARHingstar.html
CAFÉCafe.html
OM OSSOm_oss.html
BUTIKButik.html

Örnäs Gård ligger cirka 3 mil norr om Stockholm, vackert beläget vid Örnässjön som är ett naturreservat.Till oss kan alla komma som är intresserade av ridning och hästar.


Vi har ridskolor, ridkurser och ridläger på alla nivåer och ett stort utbud av välutbildade hästar. Vår noggrannhet med att häst och ryttare skall passa för varandra, gör att du får ut det mesta möjliga av ridningen. Våra instruktörer har utbildning för att instruera alla ryttare oavsett nivå. Lektioner hålls på vår oval- eller dressyrbana. Hästar finns både till försäljning och till dig som vill hyra till kurs.

2010 tog vi fyra guld - ett silver - ett brons på SM. Nina Keskitalo 2 guld, Alexandra Alerius brons och Julia Lindmark 2 guld och 1 silver.

Välkommen till Örnäs Islandshästar och Örnäs Gård i Kungsängen

Vi tar emot träningshästar av alla sorter. Det kan handla om träning inför avelsvisning, inridning av unghäst eller korrigering. Vi har också turridning, konferenser och tävlingar mm. Ring eller skicka ett mail om du vill veta mer.


Vi kommer att utöka och förbättra verksamheten kontinuerligt. Återkom gärna till hemsidan för att se vad som är på gång.

Varmt välkomna önskar Eva Spegel och Nina Keskitalo med personal. Vi nås säkrast på telefon vardagar mellan klockan 09.30 - 11.00 - 08 581 650 72

TILL HÖGER

Örnäs ekipaget Michaela Alerius och Gammur som blev Svenska Mästare

i Femgång och därmed kom med i landslaget 2012.

Stort Grattis!


TILL VÄNSTER

Júlio Borba med lusitanohästen Quartzo