Örnäs Gård ligger cirka 3 mil norr om Stockholm, vackert beläget vid Örnässjön som är ett naturreservat.Till oss kan alla komma som är intresserade av ridning och hästar.


Vi har ridskolor, ridkurser och ridläger på alla nivåer och ett stort utbud av välutbildade hästar. Vår noggrannhet med att häst och ryttare skall passa för varandra, gör att du får ut det mesta möjliga av ridningen. Våra instruktörer har utbildning för att instruera alla ryttare oavsett nivå. Lektioner hålls på vår oval- eller dressyrbana. Hästar finns både till försäljning

Välkommen till Örnäs Islandshästar och Örnäs Gård i Kungsängen

och till dig som vill hyra till kurs. Vi tar emot träningshästar av alla sorter. Det kan handla om träning inför avelsvisning, inridning av unghäst eller korrigering. Vi har också turridning, konferenser och tävlingar mm. Ring eller skicka ett mail om du vill veta mer.


Vi kommer att utöka och förbättra verksamheten kontinuerligt. Återkom gärna hit för att se vad som är på gång. Varmt välkomna önskar Eva Spegel och Nina Keskitalo med personal. Vi nås på telefon 08 581 650 72.

TILL HÖGER

Örnäs ekipaget Michaela Alerius och Gammur


TILL VÄNSTER

Júlio Borba med lusitanohästen Quartzo


NEDRE RADEN

från vänster

Nina Keskitalo

Alexandra Alerius

Julia Lindmark t.h

Turridning. Turridning på islandshäst. Turridning i Stockholm. Ridskola. Ridläger. Örnäs Islandshästar. turridning. turridning på islandshäst. turridning i stockholm. ridskola. ridläger. örnäs islandshästar.

SIF AUKTORISERAD

RIDSKOLA

TURRIDNING

TRÄNINGSANLÄGGNING

SIF AUKTORISERAD

RIDSKOLA

TURRIDNING

TRÄNINGSANLÄGGNING

HEM
RIDSKOLARidskola.html
RIDLÄGERRidlager.html
TÄVLINGTavling.html
TURRIDNINGTurridning.html
KONFERENSKonferens.html
HINGSTARHingstar.html
CAFÉCafe.html
OM OSSOm_oss.html

Örnäs Gård, Kungsängen. Postadress: Örnäs Islandshästar AB, Box 5889 102 40 Stockholm

Boka ridskolan
vårterminen 2018Ridskola.html